TECHNIEK

Pigment Babyboom

Ben je helemaal weg van Babyboom, maar liever toch wat meer Bling? Dan is deze Pigment Babyboom echt iets voor jou.

Bovendien is deze behandeling aanzienlijk sneller dan de klassieke Babyboom.  Is je klant dus te laat op haar afspraak dan kan ze nog altijd voor dit mooie alternatief kiezen.

Verder zie je in deze opleiding ook nog hoe je correct de nagels gaat opbouwen, navijlen en welke pigmenten geschikt zijn voor deze techniek.
Write your awesome label here.

Wat zit er in deze opleiding?

  • 1 Step by step video
  • 25 minuten informatie
  • PDF met productinfo
  • Examen
  • Certificaat
  • Online ondersteuning

Meer voor je klanten

Hoe meer kennis je hebt hoe zelfverzekerder je zal worden én hoe meer behandelingen je aan de prijslijst van je instituut kan toevoegen.

We staan paraat!

Heb je tijdens of na het volgen van deze opleiding nog vragen?  Stel ze tijdens je opleidingsparcours en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Sarah Van Bastelaer

Sarah is sinds 2015 actief bij MONAI als International Educator voor ondermeer Light Elegance. Naast een passie voor lesgeven is Sarah haar gedrevenheid en ook voor perfectie mee één van haar grootste troeven die zij graag met jullie deelt.
Sarah houdt er zelf ook van om zich te blijven bijscholen en reist hiervoor geregeld naar het buitenland.
Haar motivatie en drijfveer naar perfectie blijven haar steeds pushen om een hoger niveau te bereiken. Daarom heeft zij ook een drievoudige BENELUX kampioenschap titel op haar naam staan.