Ons motto is
'Niet gedeelde kennis is verloren kennis'

Met die drijfveer en met onze passie voor ons vak hebben wij dit educatief online platvorm voor jullie ontwikkeld.  Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij zelfzeker en met de juiste kennis jezelf kan blijven ontwikkelen en verbeteren.
Hallo!

het team achter MONAI Academy

Ruth Deruddere

CEO & EDUCATOR
In 2005 startte Ruth haar bedrijf op dat ondertussen is uitgegroeid tot de gevestigde waarde in de beauty branche.  Elke moment van haar tijd wijdt ze volledig aan Monai.  Naast het runnen van Monai is Ruth nog graag creatief bezig en zal je ook van haar opleidingen kunnen volgen.

Linsey Scheers

EDUCATOR & SOCIAL MEDIA MANAGER
Linsey heeft jarenlange ervaring in de beauty sector met specialisaties in onder meer gelnagels, beauty, make-up en fotografie.  Daarnaast is zij een creatieve duizendpoot die ook onze social media mee beheerst, alle video's bewerkt,... 

Sarah Van Bastelaer

EDUCATOR
Sarah is sinds 2015 actief bij Monai als International Educator voor één van onze topmerken maar bovendien is zij hoofd van ons opleidingscentrum.  Haar passie en gedrevenheid naar perfectie is één van haar grootste troeven en dat voel je ook in alle opleidingen die ze geeft.

Gladys Van Leuffelen

TRAINING MANAGER
Gladys is al meer dan 10 jaar actief bij Monai en zorgt - naast nog veel andere taken - onder meer voor de planning van de opleidingsagenda.  Heb je interesse om een fysieke opleiding bij Monai te volgen; dan kan je bij Gladys terecht voor al je praktische vragen.
TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

MEET THE CREW

Maar we zijn veel meer dan wat je hierboven ziet... want achter Monai staat deze gedreven groep die elk hun belangrijke takenpakket tot in de puntjes uitvoert.  Grafisch ontwerpen, online bestellingen verwerken, inkomende leveringen invoeren, lesgeven, de fysieke winkel beheren,....dit fantastische team staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring zal beleven.

Dit is onze volledige crew: Marco, Simon, Chiara, Gladys, Kim, Linsey, Ruth, Sarah en Kiona.
Write your awesome label here.
Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en het beeld is ook heel erg goed.  Ik heb al heel veel bijgeleerd.  Dank je wel!

— Lore
Ik volgde al de opleidingen verlengen met sjablonen en de E-manicure.  Deze zijn zo goed dat ik er binnenkort nog ga volgen.  Helemaal fan!
— Sofie
Omdat ik het zo druk heb is een online opleiding echt ideaal.  Monai heeft een heel ruim aanbod en echt heel veel informatie. Toppers jullie!
— Lies