gratis demo

INLEI: BrowBomber

De BrowBomber gaat een heuse trend worden. We noemen deze behandeling ook wel eens een Brow Lamination of Brow Lift. Enkel heb je bij InLei het unieke aspect dat we op het einde de wenkbrauwen gaan voeden met de 'Bomber'; een rijke boterige crème vervaardigd uit de beste ingrediënten.

Het resultaat van deze behandeling zijn heerlijke volle wenkbrauwen. Houd jij niet van volle wenkbrauwen? Ook prima want je kamt ze precies zoals jij het wil en net dat is het grote voordeel van de BrowBomber.

Dit zorgt er namelijk ook voor dat mensen met weerbarstige, onhandelbare wenkbrauwharen of wenkbrauwharen die van nature neerwaarts groeien kunnen genieten van mooie vormbare wenkbrauwen. Met deze behandeling corrigeer en herstructureer je de positie van de haartjes.
Write your awesome label here.

Wenkbrauwen die spreken!

In deze GRATIS demonstratie tonen we je kort alle stappen van deze behandeling en de producten die we ervoor gebruiken.  De inwerktijden variëren van het type haar. 

Heb je na het bekijken van deze demonstratie ook zin gekregen om deze behandeling in jouw salon aan te bieden?  Neem dan zeker eens HIER een kijkje voor onze fysieke opleidingen.