TECHNIEK

Een HAVIKSNAGEL corrigeren

Soms zien we dat, vooral bij klanten die al langer kunstnagels hebben én kiezen voor een langere lengte, sommige nagels erg neerwaarts groeien. In de meeste gevallen is dit de wijsvinger. Jammer natuurlijk want dat is niet echt heel erg mooi.

Gelukkig kunnen we dit oplossen en dat leer je in deze erg interessante online opleiding. Hier leer je namelijk hoe je deze nagel opnieuw kan 'shapen' zonder alles te verwijderen, in te korten én opnieuw te moeten verlengen. Een veel betere manier, al zeggen we dat zelf.

Daarnaast toont Sarah in deze opleiding een mini E-manicure ter voorbereiding van de natuurlijke nagels. Maar daar stopt ze niet want je ziet alle stappen van deze behandeling van het begin tot het einde.
Write your awesome label here.

Wat zit er in deze opleiding?

  • 1 Step by step video
  • 60 minuten informatie
  • PDF met productinfo
  • Examen
  • Certificaat
  • Online ondersteuning

Vergroot je kennis

Hoe meer kennis je hebt hoe meer zelfverzekerd je in jouw zaak aan de slag kan!

Wij zijn er voor je!

Heb je na het volgen van deze opleiding nog vragen?  Stel ze gerust en wij helpen je met veel plezier verder.

Sarah Van Bastelaer

Sarah is sinds 2015 actief bij MONAI als International Educator voor ondermeer Light Elegance. Naast een passie voor lesgeven is Sarah haar gedrevenheid en ook voor perfectie mee één van haar grootste troeven die zij graag met jullie deelt.
Sarah houdt er zelf ook van om zich te blijven bijscholen en reist hiervoor geregeld naar het buitenland.
Haar motivatie en drijfveer naar perfectie blijven haar steeds pushen om een hoger niveau te bereiken. Daarom heeft zij ook een drievoudige BENELUX kampioenschap titel op haar naam staan.