TECHNIEK

E-Manicure & Gel Polish Applicatie

Een goede manicure of het plaatsen van een perfecte gellak behandeling begint bij de voorbereiding van de nagel. De E-Manicure (ook wel de Russian Manicure genoemd) is een behandeling waarbij je met behulp van diverse freesbitjes de natuurlijke nagel en nagelriemen gaat voorbereiden.  
Dit heeft als voordeel dat je super dicht aan de nagelriemen kan lakken waardoor de behandeling er echt zoveel strakker zal uitzien.  

Dit leer je allemaal in deze opleiding.  Bovendien tonen we je stap voor stap een gellak behandeling met tal van tips & tricks!  Een aanrader!
Write your awesome label here.

Wat zit er in deze opleiding?

  • 1 Step by step video
  • 45 minuten informatie
  • PDF met productinfo
  • Examen
  • Certificaat
  • Online ondersteuning

Vergroot je kennis

Hoe meer kennis je hebt hoe meer zelfverzekerd je in jouw zaak aan de slag kan!

Wij helpen je graag

Heb je tijdens of na het volgen van deze opleiding nog vragen?  Stel ze gerust en wij helpen je met veel plezier verder.

Sarah Van Bastelaer

Sarah is sinds 2015 actief bij MONAI als International Educator voor ondermeer Light Elegance. Naast een passie voor lesgeven is Sarah haar gedrevenheid en ook voor perfectie mee één van haar grootste troeven die zij graag met jullie deelt.
Sarah houdt er zelf ook van om zich te blijven bijscholen en reist hiervoor geregeld naar het buitenland.
Haar motivatie en drijfveer naar perfectie blijven haar steeds pushen om een hoger niveau te bereiken. Daarom heeft zij ook een drievoudige BENELUX kampioenschap titel op haar naam staan.