TECHNIEK - gevorderden

BOOST YOUR TEMPO

Voelt het soms alsof jouw behandelingen een eeuwigheid duren? Droom jij er ook van om een bijwerking op maximum 1u 15min te kunnen afwerken? Heb jij de basistechnieken reeds goed onder de knie? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Dit leer je allemaal in deze opleiding: 5 tips om je behandelingstijd in te korten, gel bijwerken met een freestoestel, nagelriemen voorbereiden met een freesbit, twee nagels tegelijkertijd opbouwen, schematisch navijlen én kleur applicatie.

Dit alles in een vast patroon/werkwijze om zo je behandelingstijd aanzienlijk in te korten.
Write your awesome label here.

Wat zit er in deze opleiding?

  • 1 Step by step video
  • 53 minuten informatie
  • PDF met productinfo
  • Examen
  • Certificaat
  • Online ondersteuning

Time is money

Wil je jouw nagelstudio nog meer rendabel maken?  Dan is een goed tempo voor al je behandelingen een echte must!  Deze opleiding zal je hiervoor de juiste tools geven.

We got you!

Heb je na het volgen van deze opleiding nog vragen?  Bespreek ze met ons rechtstreeks in je opleiding want ook hier hebben wij de juiste tools voor je!

Sarah Van Bastelaer

Sarah is sinds 2015 actief bij MONAI als International Educator voor ondermeer Light Elegance. Naast een passie voor lesgeven is Sarah haar gedrevenheid en ook voor perfectie mee één van haar grootste troeven die zij graag met jullie deelt.
Sarah houdt er zelf ook van om zich te blijven bijscholen en reist hiervoor geregeld naar het buitenland.
Haar motivatie en drijfveer naar perfectie blijven haar steeds pushen om een hoger niveau te bereiken. Daarom heeft zij ook een drievoudige BENELUX kampioenschap titel op haar naam staan.