TECHNIEK - gevorderden

BIAB & E-Manicure

Deze behandeling is zonder twijfel dé meest populaire van het moment. BIAB Nails (ook wel Rubberbase of Natural Nail Treatment - NNT - genoemd) is een behandeling die gewoon niet mag ontbreken in jouw nagelstudio.

In deze online opleiding leer je er echt alles over! We starten deze behandeling met een E-manicure waarbij we met een freestoestel en diverse freesbitjes de nagelriemen en natuurlijke nagel tot in de perfect voorbereiden; dit steeds met extra aandacht voor de gezondheid van de natuurlijke nagel. Daarna leer je een BIAB behandeling uitvoeren met een ‘Builder in A Bottle’.

Resultaat: een absolute TOP set waar elke klant verliefd op zal zijn!
Write your awesome label here.

Wat krijg je in deze opleiding?

  • 1 Step by step video
  • 54 minuten informatie
  • PDF met productinfo
  • Examen
  • Certificaat
  • Online ondersteuning

One to watch!

Deze opleiding bevat zoveel informatie over de laatste nieuwe nagelhype dat je als professionele nagelstylist(e) deze moet gezien hebben.  

Become a PRO

Na het volgen van deze opleiding zal je versteld staan van de manier waarop je de aangeleerde technieken kan implementeren in meerdere nagelbehandelingen.

Sarah Van Bastelaer

Sarah is sinds 2015 actief bij MONAI als International Educator voor ondermeer Light Elegance. Naast een passie voor lesgeven is Sarah haar gedrevenheid en ook voor perfectie mee één van haar grootste troeven die zij graag met jullie deelt.
Sarah houdt er zelf ook van om zich te blijven bijscholen en reist hiervoor geregeld naar het buitenland.
Haar motivatie en drijfveer naar perfectie blijven haar steeds pushen om een hoger niveau te bereiken. Daarom heeft zij ook een drievoudige BENELUX kampioenschap titel op haar naam staan.