techniek

PERFECT BABYBOOM

Dé opleiding voor de perfecte babyboom nails!  

Babyboom is al enkele jaren super populair en is eigenlijk de ‘nieuwe French Manicure’.  Deze techniek moet je gewoon beheersen want het wordt erg veel gevraagd in elke nagelstudio. 

Waarom?  Omdat het heel mooi is en past bij elk hand, elke leeftijd, elke outfit,...

Tijdens deze online opleiding leren we je de mooiste Babyboom maken  en dit op een gemakkelijke manier!  Zo tonen we je stap voor stap, in verschillende video's wat je moet doen om dit resultaat te behalen. 
Write your awesome label here.

Wat te verwachten?

  • 7 Step by step video
  • 26 minuten informatie
  • PDF met productinfo
  • Examen
  • Certificaat
  • Online ondersteuning

Become a Pro

Met deze online opleiding wordt jij een echte Master in de Babyboom techniek.  Zo kan jij zelfverzekerd in jouw nagelstudio aan de slag.

Wist je dat...

Je in je opleidingsparcours foto's met ons en medestudenten kan delen en vragen kan stellen.  Zo zijn we altijd met elkaar verbonden!

Sarah Van Bastelaer

Sarah is sinds 2015 actief bij MONAI als International Educator voor ondermeer Light Elegance. Naast een passie voor lesgeven is Sarah haar gedrevenheid en ook voor perfectie mee één van haar grootste troeven die zij graag met jullie deelt.
Sarah houdt er zelf ook van om zich te blijven bijscholen en reist hiervoor geregeld naar het buitenland.
Haar motivatie en drijfveer naar perfectie blijven haar steeds pushen om een hoger niveau te bereiken. Daarom heeft zij ook een drievoudige BENELUX kampioenschap titel op haar naam staan.